Champix

Champix är ett sluta röka piller som kan hjälpa till i kampen mot nikotinet. Fördelarna med att sluta röka är många, man blir friskare, orkar mer, lever längre, får bättre lukt- och smaksinne och ekonomin blir bättre. Champix är ett sätt att lyckas bättre med rökavvänjningen. Det är ett receptbelagt läkemedel för rökavvänjning. Det innebär att man kan få pillren utskrivna av en läkare och pillren ingår också i läkemedelsförmånerna om de ges i kombination med motiverande stöd. Tanken är att Champix ska ges till dem som redan har försökt sluta röka med hjälp av nikotinersättningsmedel.

Champix hjälper till i kampen mot nikotinet genom att minska rökbegäret och samtidigt minska de abstinensbesvär som normalt drabbar de som slutar röka. Om man skulle röka en cigarett samtidigt som man tar sluta röka pillren så kan man märka att Champix också minskar njutningen av rökningen.

Sluta röka pillren Champix tas i tablettform. Kuren inleds med en inledande startbehandling då dosen successivt ökas. Därefter följer en underhållsbehandling med en tablett morgon och kväll i tio veckor. Champix har biverkningar, precis som alla former av läkemedel. Det kan till exempel vara huvudvärk, illamående, sömnsvårigheter och mardrömmar. Men dessa nackdelar uppväger förmodligen de fördelar som en rökavvänjning innebär.

Du kan läsa mer om Champix på FASS – direktlänk till information om Champix

 

Köp Champix hos 121Doc.se

Om 121doc.se
121doc är en online apotek som har har funnits sen 2002. De erbjuder snabba leveranser och man kan bland annat betala med Klarna faktura, Klarna konto eller med kreditkort. 121DOC har tillstånd av engelska läkemedelsverket att bedriva försäljning av receptbelagda mediciner.