Sluta röka piller

Det finns många fördelar med att sluta röka. Det kan ge bättre hälsa, friskare hy, mer ork, förbättrat smak- och luktsinne och ett längre liv. Det ger också mer pengar i plånboken. Men även om fördelarna är många och lockande så är det svårt att ta steget att sluta röka. Man kanske har rökt i många år och det kan vara svårt att tänka sig ett liv utan cigaretten i handen. För den som kan behöva lite extra hjälp på traven så finns det sluta röka piller.

 

Det finns olika sorters piller för dig som vill sluta röka. Vissa piller tar bort själva röksuget och beroendet. Andra piller tillför lite nikotin till blodgenomströmningen i kroppen, vilket gör att abstinensen inte känns lika påtaglig längre. Abstinensen är en av de största orsakerna till ett återfall och om abstinensen lindras så kan det vara lättare att orka hela vägen med rökavvänjningen. Vissa piller tar man regelbundet så att inte abstinensen hinner uppkomma, andra kan man ta vid behov, endast vid de tillfällen när du känner att det börjar bli för mycket.

 

Sluta röka piller kan hjälpa till mot de kemiska effekterna som kroppen längtar efter. Pillren stoppar alltså abstinensen och behovet. Men det är viktigt att komma ihåg att det också finns en psykisk del av rökavvänjningen. Rökningen kanske har varit en social grej, ett sätt att minska stress och en ursäkt för att få ta en paus i vardagen. Om du slutar röka är det viktigt att hitta något annat som kan skapa dessa positiva effekter. Kanske kan du börja ta promenader med dina vänner, eller träna yoga för att få in såväl den sociala biten som avslappning i ditt liv. Med hjälp av sluta röka piller kommer det att bli lättare att sluta röka. En variant av sluta röka piller heter Champix, det är ett av de piller som kan hjälpa till i kampen mot nikotinet. En annan variant av sluta röka piller är Zyban som är ett piller som dämpar rökbehovet, vilket gör det lättare att sluta.

Du kan läsa mer om Champix och Zyban på FASS – direktlänk till information om Champix och information om Zyban.

Beställ Zyban här..